Een introductie

Wie we zijn

H&C Hifi is opgericht in het jaar 2000, door twee vrienden met beide een grote passie voor audio. Zowel de technische aspecten als het gevoel voor muziek speelde een grote rol in het winnen van het vertrouwen van de reeds vele tevreden klanten.

Inmiddels meer dan 24 jaar later is enkel de bezetting veranderd, maar de liefde voor muziek in alle soorten en maten, is nog steeds de drijfveer achter H&C Hifi.

Eigenzinnig en uniek in zowel aanbod als wel mentaliteit.

Het H&C hifi team bestaat hedendaags uit Hans, Maick, Roy en Kaij, met daaromheen veel mensen die ons een warm hart toe dragen en met plezier helpen waar nodig.

Over de 4 mannen achter het huidige H&C :

Hans is al op jonge leeftijd ‘besmet’ geraakt met alles rondom muziek. Of het nu om dansen, concerten bezoeken, zelf muziek maken, of muziek produceren ging. Voor Hans is muziek de drijfveer die mensen verenigd en inspireert; een universele taal die iedereen kent en waar iedereen van kan genieten.

Door al deze jaren van ervaring kan je bij Hans ook terecht voor vragen over zelfs vintage apparatuur en weergevers, Hans is wat dat betreft een lopende encyclopedie.

Maick en Kaij zijn vanuit thuis uit opgegroeid met de passie voor elektronica, kijkend naar wat hun vader aan het knutselen was of samen met hun vader een bezoekje brengen aan de diverse audiobeurzen, hier waren de kleine jongens al helemaal in hun element. Deze liefde is altijd bijgebleven. In de jaren daarna groeide de interesse, natuurlijk met de nodige wissel van apparatuur op hun slaapkamers.

 

De eerste jaren:

In de eerste jaren is H&C vooral bekend geworden door in de regio een uniek aanbod in Car-hifi aan te bieden. Met een inbouwcenter werd de aandacht getrokken van audiofielen en tuners die hun auto’s bij H&C een ware transformatie zagen ondergaan.

Destijds waren wij ook te vinden op menig autotreffen en verzorgde daar onder andere de DB-metingen, en beoordeelden we hoe de bezoekers hun audio hadden gemonteerd en afgesteld. De meest extreme dingen hebben de revue gepasseerd, een echt leuke tijd die we voor geen goud hadden willen missen.

Homeaudio:

Begonnen als Homehifi Occasion Shop was het de sport om voor zo min mogelijk guldens de meest fraai klinkende sets samen te stellen, en dat is vaak gelukt. Wat een geweldige klassiekers hebben we in de jaren door ons handen laten gaan en hoeveel klanten hebben we ontzettend gelukkig gemaakt, fantastische producten met een veel kleiner prijsje dan het geluid deed vermoeden, goed combineren en matchen daar draait het om! De kostprijs van iets zegt ons weinig.

Tijden veranderen en steeds meer klanten kwamen bij H&C op bezoek getriggerd door het laagdrempelige in combinatie met eerlijk en gedegen advies, er kwam steeds meer vraag naar ook nieuwe apparatuur. Uiteraard zijn we hier in meegegaan en in 2005 konden we er niet meer omheen… We moesten naar een nieuwe locatie met meer mogelijkheden tot groei. Vanaf dat moment hebben we erg veel nieuw en oud gecombineerd en nog altijd tref je regelmatig mooie 2e hands apparatuur aan bij ons in de winkel.

Nu velen jaren verder is er in de kern niets veranderd aan ons als H&C hifi, wel zijn we inmiddels groter en serieuzer geworden, in het najaar van 2018 wederom verhuisd naar een nieuwe nog grotere en definitieve locatie waar we onze passie nog beter kunnen uiten en waar wij klanten gegarandeerd een ‘’one of a kind’’ ervaring kunnen bieden.

Na al die jaren nog steeds anders dan andere, daardoor hebben we ook onze eigen manier in verkoop en omgang met de klant; of het nu over muziek gaat of over het leven, wij genieten van het ‘audioleven’!

Wij zien graag dat iedereen er uit haalt wat er in zit, net zoals wij, met passie en plezier genieten van leven met Muziek , Carpe Diem!

Met een muzikale groet,

Hans, Maick, Roy & Kaij / H&C Hifi